Onze Diensten

01.
Lastenboek

Een goed automatiseringsprojekt begint met het schrijven van een goed lastenboek. Het is een voordeel als mensen uit de automatiseringswereld dit doen. Daarom is het ook een van de activiteiten van AURATI.

06.
Herprogrammatie en / of optimalisatie van bestaande installaties

Een goed gestructureerd programma is niet alleen handig bij het ontwerpen van de installatie maar ook voor latere modificaties. Toch zijn er in elk bedrijf nog voorbeelden te vinden van programma's waar enkel de oorspronkelijke programmeur zijn weg in terugvindt. AURATI biedt u aan uw programma's zo te optimaliseren en desnoods te herschrijven dat eenieder in staat is de programma's aan te passen.

02.
Analyse

Een goede analyse van het proces vóór de aanvang van de eigenlijke programmering is de sleutel tot een vlotte afloop van een projekt. Hierbij hoort het opstellen van een standaardisatie en een concept/design van het volledige programma.

07.
Inbedrijfname

Onze surplus bestaat erin dat we niet alleen onze eigen programma's in bedrijf nemen, maar ook stukken die niet door AURATI geschreven zijn. Dankzij onze ervaring kan de inbedrijfname een succes worden over de hele lijn.

03.
Opstellen van configuraties

Aangezien evoluties nauwelijks bij te houden zijn en systemen elkaar vlug opvolgen, behoort het opstellen van een configuratie de laatste tijd tot een gespecialiseerd domein en zo ook tot onze activiteiten.

08.
Opvolging

Om na het inbedrijfnemen tot een optimaal proces te komen, spreken we met de klant een periode af waarin AURATI zich engageert de installatie op te volgen en desnoods via softwaremodificaties oplossingen voor te stellen.

04.
Schrijven van procesbeschrijvingen

Een ingewikkeld productieproces zo verwoorden dat een automatiseringsingenieur dit kan programmeren hebben wij al meerdere malen tot grote voldoening van klanten gerealiseerd. Dit doen we in nauwe samenwerking met de gespecialiseerde kennisdragers.

09.
Consultancy, advies en opleiding

Wij kunnen onze ervaring ten dienste stellen van uw firma op het niveau van consultancy en advies : projektleiding of begeleiding van het volledige projekt, het bepalen van strategieën en toekomstvisies en het geven van opleidingen en cursussen.

05.
Programmatie

De programmatie van nieuwe installaties kan zowel met onze standaards als met de software die reeds in uw bedrijf aanwezig is. Ook wijzigingen en toevoegingen aan bestaande installaties, al dan niet door ons reeds geprogrammeerd, zijn mogelijk.